+389(0)34 326 420 info@almak.com.mk
dream.almak.mk

Има “S” на Вашиот душек !

Знаете какво е чувството кога добро ќе се наспиете

не е сеедно како и на што ќе спиете

ДУШЕЦИ СО ЖИЧЕНО ЈАДРО

bonnel-cloud провери повеќе

ДУШЕЦИ СО ПЕНА

foam-cloud провери повеќе

Кој е најдобриот душек за вас ?

еластичен анти алергичен конфорт контрола на влага
анти бактериски анатомичен мемори пена кашмир

За Вас го избираме само најдоброто